RECENZE

Vaše spokojenost je pro mě na prvním místě.
Byli jste spokojeni s mým přístupem a výslednými fotografiemi ?
Napište mi prosím Vaše pocity a zkušenost, pomůže ostatním a mě tím podpoříte.
Děkuji.
 

Nemáte-li účet Google, napište mi zde příspěvek.

Titulek: Zabava Vložil: Kaja Miculkova Datum: 05.02.2018

Foceni bylo mile, vesele a zabavne, dobra nalada mi zustala nekolik dni a konecne foto bylo podle mych predstav.

Titulek: super fotograf Vložil: Petr Datum: 22.01.2018

Profesionál a člověk který tomu opravdu rozumí. Kdo chce opravdu skvělé fotky, doporučuji.

Titulek: Mistr Jarek Vložil: Kamil Vávra Datum: 17.01.2018

S Jardou je radost spolupracovat..Nemá problém od výběru termínu focení až po výběr a úpravu fotek.A na víc,snaží se vyhovět a dobře poradit,toho si ceníme.
Jardo,ještě jednou díííííííík!!!!!!

Titulek: fotografování s dětmi Vložil: Miroslava Baďurová Datum: 15.01.2018

Byla jsem velice spokojená. Milý a vstřícný přístup k dvěma neposedným malým dětem, krásné fotografie a skvělá komunikace. Děkujeme

Titulek: recenze Vložil: Eva Damková Datum: 24.11.2017

Foto dopadlo skvěle a bude pro nás krásnou vzpomínkou.

Titulek: Jarda je pohodář Vložil: Marcel Datum: 31.10.2017

Fotojarinko je pohodář při focení je s ním velká legrace a dovede z vás vymáčknout to nejlepší co ve vás je

Titulek: recenze Vložil: Roman Mitrenga Datum: 30.10.2017

Spolupráci s tímto fotografem určitě DOPORUČUJI!!! Rychlá a rozumná dohoda na místě, času atd... perfektní příprava, zpracování fotek, rychlost! Těším se na další spolupráci a nějaké to focení ;)

Záznamy: 1 - 7 ze 7

Přidat nový příspěvek

Anketa

Jak se Vám líbil můj přístup a výsledné fotografie?

VÝBORNÉ - MOHU DOPORUČIT (8)

100%

Normál (0)

0%

Nic Moc (0)

0%

Celkový počet hlasů: 8

Nová rubrika

OBECNÍ PLES 2018- PALKOVICE

24.02.2018 22:21
Fotografie z tradičního obecního plesu 2018  v Palkovicích si můžete prohlédnou a stáhnout zde: FOTOGALERIE SE...

GALASHOW TANEČNÍ SKUPINY AKTIV

09.06.2017 21:33
GALASHOW TANEČNÍ SKUPINY AKTIV V pátek 9. června 2017 od 18:00 hodin v hale Polárka ve Frýdku-Místku...

Záznamy: 1 - 2 ze 120

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>